Bomba sexy care s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu, filmată în timp ce trăgea dintr-o ţigară dubioasă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 15:28
Bomba sexy care s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu, filmată în timp ce trăgea dintr-o ţigară dubioasă! GALERIE FOTO

Femeia care a şocat o ţară întreagă în momentul în care a mărturisit că este îndrăgostită de Bianca Drăguşanu loveşte din nou!

Alina Grigore, alias „Pantera Neagră”, este protagonista unui film incredibil, care a ajuns pe Internet în urmă cu puţin timp. Alina apare în cadru alături de un bărbat, în timp ce savurează o ţigară suspectă, ce seamănă mai degrabă cu un joint decât cu o ţigaretă clasică, scoasă dintr-un pachet cumpărat de la tutungerie. „Operaţiunea” se petrece într-un gang, departe ochii trecătorilor, iar în privirea „Panterei” se citeşte o stare euforică. Mai mult, chiar în declaraţia ei, care însoţeşte filmul postat pe Internet, „Pantera Neagră” mărturiseşte că „pluteşte”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

VEZI VIDEO AICI

Alina Grigore a devenit celebră în întreaga ţară după ce a declarat, în direct, că este îndrăgostită de Bianca Drăguşanu. Ea a fost invitată în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, şi a reuşit să îl bulverseze pe Mihai Morar cu o ţinută provocatoare.

În cadrul emisiunii, „Pantera Neagră” a susţinut că duce „o viaţă normală”: „Nu sunt măritată cu acte, dar sunt împreună cu soţul meu de 10 ani, de la 16 ani jumate. Stau în Ferentari, dar merg şi cluburi, ce are a face una cu alta. Am făcut copil de la 20 de ani, că am vrut să am copil. Acum am 26 de ani”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×