Bomba sexy care s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu, filmată în timp ce trăgea dintr-o ţigară dubioasă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 15:28
Bomba sexy care s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu, filmată în timp ce trăgea dintr-o ţigară dubioasă! GALERIE FOTO

Femeia care a şocat o ţară întreagă în momentul în care a mărturisit că este îndrăgostită de Bianca Drăguşanu loveşte din nou!

Alina Grigore, alias „Pantera Neagră”, este protagonista unui film incredibil, care a ajuns pe Internet în urmă cu puţin timp. Alina apare în cadru alături de un bărbat, în timp ce savurează o ţigară suspectă, ce seamănă mai degrabă cu un joint decât cu o ţigaretă clasică, scoasă dintr-un pachet cumpărat de la tutungerie. „Operaţiunea” se petrece într-un gang, departe ochii trecătorilor, iar în privirea „Panterei” se citeşte o stare euforică. Mai mult, chiar în declaraţia ei, care însoţeşte filmul postat pe Internet, „Pantera Neagră” mărturiseşte că „pluteşte”.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

VEZI VIDEO AICI

Alina Grigore a devenit celebră în întreaga ţară după ce a declarat, în direct, că este îndrăgostită de Bianca Drăguşanu. Ea a fost invitată în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, şi a reuşit să îl bulverseze pe Mihai Morar cu o ţinută provocatoare.

În cadrul emisiunii, „Pantera Neagră” a susţinut că duce „o viaţă normală”: „Nu sunt măritată cu acte, dar sunt împreună cu soţul meu de 10 ani, de la 16 ani jumate. Stau în Ferentari, dar merg şi cluburi, ce are a face una cu alta. Am făcut copil de la 20 de ani, că am vrut să am copil. Acum am 26 de ani”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×