BOMBĂ! DISPAR maşinile înmatriculate în Bulgaria!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/03/2015, 12:25
BOMBĂ! DISPAR maşinile înmatriculate în Bulgaria!

Deputaţii se pregătesc să voteze o lege ce îi loveşte crunt pe românii care şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria. Potrivit unui proiect de act normativ, şoferii nu vor mai putea circula cu astfel de autovehicule pe teritoriul României decât 90 de zile de la introducerea lor în ţară. Parlamentarii au iniţiat un proiect de lege care urmăreşte să stopeze fenomenul înmatriculărilor de maşini în Bulgaria.

Euro atinge MINIMUL ultimelor şase săptămâni la cursul BNR 

Poroşenko: Rusia ar putea declanşa un conflict la scară largă în Marea Neagră 

Potrivit actului normativ, autovehiculele şi remorcile înmatriculate în ţara vecină deţinute de persoane care au domiciliul în România pot circula pe drumurile publice maximum 90 de zile de la introducerea lor în ţară. Modalitatea de calcul a celor 90 de zile urmează să fie stabilită prin modificarea normelor de aplicare a legii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

VIDEO! Transformare ŞOC! Cum arată Elena Udrea după aproape o lună de închisoare

Ce fac ZODIILE cînd se PLICTISESC

„Nu este posibil să înmatriculezi maşina în Bulgaria ca să nu plăteşti taxe şi impozite în România. Apoi nu este admisibil să ai diferite accidente şi asigurarea ta din Bulgaria să despăgubească victima cu cât vor şi când vor cei de la respectiva firmă de asigurări. Sunt cetăţeni români care nici acum nu şi-au primit banii de la firmele de asigurări din Bulgaria. Mai mult, este foarte greu de găsit o maşină înmatriculată în Bulgaria care te loveşte şi fuge de la locul accidentului. În ţările europene, în Germania, de exemplu, perioada maximă în care poţi să circuli cu o maşină înmatriculată în altă ţară este de şase luni”, ne-a declarat deputatul Ioan Munteanu, iniţiatorul legii.

Mihaela Rădulescu AMENINŢATĂ. A ajuns la POLIŢIE

STEAUA. Bourceanu, DEMOLAT! “COPILE, tu te crezi fotbalist?!”

Avioane NATO au escortat aeronave ruseşti în nordul Estoniei 

Rusia pregăteşte ARMA NUCLEARĂ în Crimeea. SUA: “Ne îngrijorează foarte mult” 

Facebook oferă acces gratuit la internet. Cine beneficiază de ofertă

Borcea, probleme în detenţie: “Mi-e frică să nu-şi piardă MINŢILE!”

 

Citeşte mai mult pe www.ziarulring.ro

Închide ×