BOMBA ANULUI în showbiz! Flavia de la „Neatza”, prinsă în braţele lui Smiley! S-a întâmplat la Focşani, departe de ochii curioşilor. Dar noi avem imaginile cu ei împreună

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/07/2017, 00:38
BOMBA ANULUI în showbiz! Flavia de la „Neatza”, prinsă în braţele lui Smiley! S-a întâmplat la Focşani, departe de ochii curioşilor. Dar noi avem imaginile cu ei împreună GALERIE FOTO

Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas – este o celebră vorbă a americanilor! Iată însă că ce se întâmplă în „Focşangeles”… nu rămâne în „Focşangeles”, dacă este să ne luăm după ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, la ultima ediţie a Zilelor Focşaniului.

Protagonişti sunt Flavia Mihăşan şi Smiley! Smiley omul, Smiley cântăreţul dar, mai ales Smiley… bărbatul! Asistenta emisiunii „Neatza” de la Antena 1 a fost în „oraşul vinului” în calitate de prezentatoare a festivalului. Iar starul rivalilor de la PRO TV fusese invitat pentru a cânta în închiderea celei de-a doua seri.

Iată însă că, de nicăieri, între cei doi avea să se lege ceva. Şi astfel, Flavia şi Smiley au uitat, pentru o seară, de rivalitatea dintre televiziunile la care lucrează şi au fost foarte apropiaţi. Atât de apropiaţi încât, ne-au spus surse de maximă încredere din rândul organizatorilor festivalului, ar putea fi bomba anului în showbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×