Prezentatoarea sportivă, goală complet! Hackerii i-au spart telefonul! „Eu sunt!”

Vlad Roşca   
in Monden
14/11/2017, 06:00
Prezentatoarea sportivă, goală complet! Hackerii i-au spart telefonul! „Eu sunt!” GALERIE FOTO

Una dintre cele mai frumoase femei din Italia, Diletta Leotta, jurnalistă la Sky Sports, a ajuns vedetă pe Internet fără voinţa ei. Hackerii au pus mîna pe mai multe fotografii nud pe care Diletta le-a făcut pentru iubitul ei.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  

Nu există încă prea multe detalii legate de identitatea hackerilor, cert este că aceştia au provocat un scandal de proporţii în Italia.

Prezentatoarea TV a recunoscut că pozele sunt autentice: „Cînd au fost făcute publice,telefonul a început să-mi sune de peste tot. În primele zile nu am plîns, dar apoi, după vreo trei zile, am cedat! Cineva le-a făcut publice intenţionat”, a declarat frumoasa prezentatoare.

 

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.