Un măgăruş a încercat să mănânce un bolid de sute de mii de euro! Proprietarul animalului, amendă uriaşă!

Filon Stan   
în Galerie foto
01/10/2017, 08:04
Un măgăruş a încercat să mănânce un bolid de sute de mii de euro! Proprietarul animalului, amendă uriaşă! GALERIE FOTO

Un măgar din Germania a avariat o bijeterie de maşină de sute de mii de euro! Animalul a confundat bolidul cu un morcov uriaş, probabil, deoarece maşina are culoarea portocalie. Milionarul german Markus Zahn, 49 de ani, şi-a parcat bolidul McLaren 650S Spider lângă un grajd din Vogelsberg, centrul Germaniei. Bolidul portocaliu i-a atras atenţia măgarului Vitus care s-a gândit că este vorba de un morcov uriaş. A profitat că proprietarul nu era lângă maşină şi a început să îi ronţăie eleronul. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

„M-am uitat în oglinda retrovizoare şi am văzut brusc o pereche de urechi pufoase! Apoi am auzit un sunet ciudat. Sunetul a venit de la un măgar, care mirosea la fenderul meu”,  a declarat el pentru tabloidul german Bild. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Maşina scumpă mâncată de măgar îl falimentează pe stăpânul animalului

Poliţia a declarat că măgarul probabil a confundat maşina portocalie strălucitoare pentru un morcov, provocând daune de 30.000 € (26.000 de lire). „Măgarul chiar credea că maşina este un morcov pe roţi. Nu sunt supărat pe el”, a conchis milionarul.

Când s-a uitat în oglinda retrovizoare, Zahn a încremenit: dauna era de 34.000 €, iar bolidul lui de 320.000 € arăta jalnic. Afaceristul l-a dat în judecată pe proprietarul lui Vitus, iar măgarul a fost amendat cu 6.000 €. Un tribunal din Giessen va stabili zilele acestea dacă măgarul merită o pedeapsă mai aspră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×