Bogdan s-a filmat alături de iubita lui, înainte de crimă! Ce făceau cei doi

în Stiri de ultima ora
10/05/2018, 09:53
Bogdan s-a filmat alături de iubita lui, înainte de crimă! Ce făceau cei doi

Bogdan Ionel, tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, într-o pădure din Botoșani, s-a filmat alături de iubita lui. Totul s-a petrecut înainte de ribila faptă.

Mihaelei, iubita lui Bogdan, îi plăcea să se filmeze și chiar ăși dorea să devină celebră. Cei doi s-au filmat și au urcat înregistrarea pe youtube. În afară de acest filmuleț, Mihaela mai avea câteva înregistrări cu ea singură.

Sunt din Botosani. Sunt o fata timida, amabila si imi place mult sa cunosc persoane noi si sa vorbesc cu ele. Imi place foarte mult sa cant, fac canto de cinci ani, am o sora mai mica si imi place sa socializez tot timpul si sa-i ajut pe cei din jurul meu. Culorile mele preferate sunt visiniu, albastru si, uneori, negru. Imi place mult sa desenez, sa incerc sa ma transpun vietile celorlalti, sa-i cunosc, este prezentarea pe care și-a făcut-o Mihaela Radeș în postarea de pe Youtube.

Bogdan s-a filmat alături de iubita lui

După ce Bogdan s-a filmat alături de iubita lui, filămarea a fost urcată pe Youtube pentru ca fata își dorea să fie cât mai vizibilă în mediul online. La scurt timp după ce s-a aflat că Bogdan a ucis-o pe Petronela, fata a șters tot ce avea postat pe rețelele de socializare, inclusiv canalul de Youtube.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×