Bogdan s-a filmat alături de iubita lui, înainte de crimă! Ce făceau cei doi

înStiri de ultima ora
10/05/2018, 09:53
Bogdan s-a filmat alături de iubita lui, înainte de crimă! Ce făceau cei doi

Bogdan Ionel, tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, într-o pădure din Botoșani, s-a filmat alături de iubita lui. Totul s-a petrecut înainte de ribila faptă.

Mihaelei, iubita lui Bogdan, îi plăcea să se filmeze și chiar ăși dorea să devină celebră. Cei doi s-au filmat și au urcat înregistrarea pe youtube. În afară de acest filmuleț, Mihaela mai avea câteva înregistrări cu ea singură.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sunt din Botosani. Sunt o fata timida, amabila si imi place mult sa cunosc persoane noi si sa vorbesc cu ele. Imi place foarte mult sa cant, fac canto de cinci ani, am o sora mai mica si imi place sa socializez tot timpul si sa-i ajut pe cei din jurul meu. Culorile mele preferate sunt visiniu, albastru si, uneori, negru. Imi place mult sa desenez, sa incerc sa ma transpun vietile celorlalti, sa-i cunosc, este prezentarea pe care și-a făcut-o Mihaela Radeș în postarea de pe Youtube.

Bogdan s-a filmat alături de iubita lui

După ce Bogdan s-a filmat alături de iubita lui, filămarea a fost urcată pe Youtube pentru ca fata își dorea să fie cât mai vizibilă în mediul online. La scurt timp după ce s-a aflat că Bogdan a ucis-o pe Petronela, fata a șters tot ce avea postat pe rețelele de socializare, inclusiv canalul de Youtube.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×