Bogdan Olteanu rămîne în arest preventiv încă 30 de zile. Avocatul lui va depune contestaţie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/08/2016, 00:04
Bogdan Olteanu rămîne în arest preventiv încă 30 de zile. Avocatul lui va depune contestaţie

Judecătorii de la ICCJ au admis cererea procurorilor DNA, de prelungire a mandatului de arestare preventivă în cazul lui Bogdan Olteanu. Astfel, acesta va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Fostul viceguvernatorul se află în arestul Poliţiei Capitalei.

Constantin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu, a declarat luni, după ce ICCJ a prelungit mandatul de arestare pentru fostul viceguvernator BNR cu încă 30 de zile, că va depune contestaţie la decizia judecătorilor.

Situaţia lui este o situaţie reală, pe care n-o poate neglija nimeni. Nu trebuie să se plângă, dar situaţia lui este cât se poate de evidentă, de frustrare, de bulversare emoţională, datorită faptului că nu-şi poate exercita dreptul la apărare. E adevărat că starea de arest preventiv nu-ţi poate da un confort psihic sau emoţional, dar una e confortul, şi alta e dreptul la apărare. Nu a avut nimic de obiectat asupra condiţiilor de detenţie, deşi nu sunt cele mai bune şi e un lucru ştiut, toată lumea se plânge de ele, dar bulversarea emoţională e dată în special de faptul că nu-şi poate exercita după cum se cuvine dreptul la apărare„, a declarat avocatul Constantin Durgheu.

Vezi mai multe pe romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.