Bogdan Olteanu, arestat preventiv pentru 16 zile. Avocatul lui Olteanu: Decizia este halucinantă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
12/08/2016, 13:00
Bogdan Olteanu, arestat preventiv pentru 16 zile. Avocatul lui Olteanu: Decizia este halucinantă

Se complică situaţia pentru Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu a primit un mandat de arestare de 16 zile, pentru restul din cele 30 iniţiale pentru care a fost emis mandat de arest la domiciliu. Decizia luată de ICCJ este definitivă.

Instanţa supremă a admis cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dispunând arestarea pentru 16 zile, Bogdan Olteanu fiind deja încarcerat la arestul Poliţiei Capitalei. Fostul viceguvernator BNR a fost iniţial plasat în arest la domiciliu, timp de 14 zile, acesta solicitând o măsura mai uşoară. „Toate zilele până la finalizarea acestui dosar vor fi apăsătoare şi grele şi aştept ca acest dosar să se finalizeze. Eu îmi pledez nevinovăţia şi voi aduce argumente în favoarea nevinovăţiei pentru toate întrebările care îmi vor fi puse”, a declarat Bogdan Olteanu, joi, la finalul şedinţei de judecată. „Nu am cum să comentez această decizie. M-a uluit şi pe mine, şi pe clientul meu. Deşi decizia este halucinantă, o acceptăm, o respectăm. Cu demnitate, domnul Olteanu merge mai departe şi doreşte ca pe parcursul urmăririi penale să reusească să îşi demonstreze nevinovăţia. Efectiv nu ne aşteptam la o asemenea decizie. Şi măsura arestului la domiciliu era exagerată luând în calcul probele de la dosar”, a spus avocatul lui Bogdan Olteanu, CONSTANTIN DURGHEU, la Realitatea TV.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.