BNR începe recrutarea de primăvară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/02/2015, 18:28
BNR începe recrutarea de primăvară

Banca Naţională caută, ca în fiecare an, 10 tineri specialişti cu pregătire în arii pre­cum economie, matematică sau şti­inţe juridice, care să lucreze, timp de cel puţin un an, într-una din direcţiile băncii.

Cei care vor să aplice pentru un post scos la concurs trebuie să treacă printr-un proces amplu de selecţie care presu­pune, într-o primă fază, transmi­terea unor răspunsuri la un chestionar şi a unui CV detaliat, precum şi o pre­zen­tare a motivelor pentru care doresc să se anga­jeze la BNR. Aceste documente trebuie transmise prin e-mail, până pe data de 9 martie.

„Programul de formare profe­sio­na­lă a tinerilor specialişti, organizat în fie­care an din 2001 încoace, este vehi­culul nostru de recrutare de elite din exterior şi de aceea selecţia este foarte rigu­roasă. Cei care vor să aplice pentru aceste posturi trebuie să facă eseuri pe anumite teme, să cunoască bine limba engleză sau să aibă studii de masterat sau doctorat”, a spus Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR, in­stituţie care are peste 1.800 de angajaţi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×