Moda care îi jigneşte pe americani! Cât costă o pereche de pantaloni murdari de noroi! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 22:02
Moda care îi jigneşte pe americani! Cât costă o pereche de pantaloni murdari de noroi! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Moda blugilor rupţi a avansat! O companie americană a scos pe piaţă un model de blugi care par murdari de noroi! În plus, preţul este unul foarte ridicat! Retailerul american Nordstrom a ajuns ţinta criticilor pe reţelele sociale, după ce în magazinele sale online a fost pus spre vânzare un model de blugi care par murdari de noroi, scrie The Telegraph. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Pantalonii fabricaţi de brandul de lux PRPS costă nu mai puşin de 425 de dolari! Pe lângă faptul că sunt foarte scumpi, compania îi mai şi jigneşte pe americani. Spune că modelul respectiv surprinde esenţa americanului care munceşte din greu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Blugii murdari de noroi au primit critici serioase

Feedback-ul a fost unul negativ. Mulţi internauţi spun că brandul ia munca în derâdere şi că blugii se adresează de fapt celor care vor să arate „murdari”, dar fără să se murdărească. Prezentatorul emisiunii „Dirty Jobs”, Mike Rowe a afirmat că blugii sunt „un costum pentru oamenii bogaţi care nu apreciază munca”.

Cei care au cumpărat blugii murdari de noroi au ajuns să sune la producător şi să întrebe dacă pot băga blugii la spălat, fără ca murdăria să se cureţe. În trecut, compania a mai pus la vânzare şi blugi rupţi, care par stropiţi cu vopsea, pe care i-a numit jeansi „distruşi”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×