Ceilalţi şoferi erau să facă accident când au văzut-o! Cum a apărut această blondă noaptea, într-o benzinărie

in Femei frumoase
11/03/2018, 22:21
Ceilalţi şoferi erau să facă accident când au văzut-o! Cum a apărut această blondă noaptea, într-o benzinărie GALERIE FOTO

Renee Denise  este, cel mai probabil, un nume care nu vă spune nimic. Însă ultima apariţie a blondinei cu siguranţă a pus-o pe harta celebrităţii! VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Este vorba despre o serie de fotografii în care modelul american apare într-o benzinărie din Beverly Hills. Până aici, nimic ieşit din comun. Doar că vestimentaţia tinerei a reuşit să îi lase pe toţi fără cuvinte.

Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Renee a fost la un pas să provoace un accident în lanţ, ceilalţi şoferi făcând ochii cât cepele când au văzut-o. Motivul?! Aflaţi accesând GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.