Zece copii bolnavi şi mamele lor, blocaţi în liftul Spitalului Câmpina!

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 21:36
Zece copii bolnavi şi mamele lor, blocaţi în liftul Spitalului Câmpina!

Incident traumatuzant la un spital din localitatea prahoveană Câmpina! Nouă mame cu copiii lor, liftierul, plus un alt copil au rămas blocaţi în liftul Spitalului Municipal Câmpina! Micuţii împreună cu mamele lor au petrecut zeci de minute în spaţiul îngust din lift, până la sosirea pompierilor.

Copiii au vârste cuprinse între 0 şi 2 ani şi se află internaţi în spital. În momentul respectiv mergeau spre diverse secţii pentru analize. Mămicile au fost cele care au sunat la 112. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Blocaţi în lift, salvaţi de pompieri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru deblocarea mai multor persoane dintr-un lift aflat în incinta clădirii în care funcţionează Spitalul Municipal Câmpina.

Elevatorul a rămas blocat între etajele unul şi doi. Toate cele douăzeci de persoane au fost scoase fără ca cineva să fie rănit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×