Blestemul milioanelor de la Loto! Bătut, falit și condamnat, după ce a câștigat 3,8 milioane de euro!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/05/2018, 08:47
Blestemul milioanelor de la Loto! Bătut, falit și condamnat, după ce a câștigat 3,8 milioane de euro!
Blestemul milioanelor de la Loto

Un ieșean a jucat un bilet la Loto 6 din 49, iar în aceeași zi viața îi era complet schimbată, după ce au fost extrase toate cele 6 numere norocoase alese de el. Toată lumea spunea că viața sa a fost schimbată în bine, însă nu era chiar așa. Ieșeanul avea să sufere de blestemul milioanelor de la Loto.

Mihai Cazacu a câștigat marele premiu de 3,8 milioane de euro în anul 2008, când era un mic afacerist din Iași, fără probleme cu legea. Banii însă se pare că l-au schimbat pe bărbat. Au început scandalurile cu interlopi din oraș, ba chiar și cu polițiștii care au îndrăznit să-l tragă pe dreapta, deși norocosul de la loto se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Blestemul milioanelor de la Loto l-a lovit în plin pe ieșean

La 10 ani de la fericitul eveniment din viața lui, ieșeanul a ajuns la sapă de lemn, toate afacerile sale s-au dovedit a fi neinspirate, este dator vândut și tocmai ce a fost condamnat la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, însă mai este cercetat și în alte dosare. Într-unul dintre dosare, Mihai Cazacu este parte vătămată, după ce a fost bătut și sechestrat de interlopii din oraș, cărora avea să lea tot bani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×