Black Friday 2018. Fashion Days are reduceri uriașe la ceasuri de până la 90%!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
15/11/2018, 21:24
Black Friday 2018. Fashion Days are reduceri uriașe la ceasuri de până la 90%!
De Black Friday2018 magazinul online Fashion Days s-a pregătit cu reduceri de până la 90%

Nebunia de Black Friday a început! Fashion Days și-a expus și el reducerile uriașe la ceasuri, iar acestea sunt de până la 90%! Peste tot deja au început reducerile, iar ziua de mâine va începe sigur cu îmbulzează și stocuri epuizate. Cum pentru electrocasnice, pentru laptop-uri, XBOX-uri, echipamente video și multe altele găsim oferte pe eMag, așa găsim și bijuterii de lux și ceasuri pe Fashion Days. De altfel, cumpărăturile au început de astăzi, 15 noiembrie, de când au și fost listate ofertele pe magazinul online menționat mai sunt. Managerul general a dezvăluit și motivul pentru care reducerile au fost puse în practică mai devreme.

Conform spuselor acestuia, cifrele arată că aceștia au decis să fure startul din dorința oamenilor de a cumpăra. ”Sunt cifre care ne arată că decizia de a da startul reducerilor mai devreme este în concordanță cu dorințele și obiceiurile clienților noștri. Ne dorim să se simtă cât mai confortabil în timp ce se bucură de acest eveniment, așteptat, de către unii dintre ei, întreg anul. Peste 60% din comenzi vin de pe un dispozitiv mobil, cu câteva ore înainte de miezul nopții”, a declarat Robert Berza, managerul general Fashion Days.

Black Friday 2018! Fashion Days are reduceri de până la90% la ceasuri!

Cât despre reducerile de neratat, unul dintre ceasurile care este acum la un preț impresionant este AKRIBOS XXIV, un ceas cu o curea de piele și diamante. Discount-ul acestuia este de 85%, iar trecerea lui este de la 1,379 de lei la 199 lei.

De black friday fashion days oferă reduceri la ceasuri de pana la 90%
Fasion Days oferă reduceri uriașe de Black Friday 2018!

Un alt ceas destul de dorit, dat fiind și oferta oferită de cei de la Fashion Days este SO&CO New York, un ceas auriu rose Madison. Prețul acestuia inițial era de 2.099 lei, iar cel din prezent este de 239 lei

De black friday fashion days oferă reduceri la ceasuri de pana la 90%
Fashion Days a decis ca reducerile lor să fie la un nivel înalt acestea ajungând la 90%
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×