Fiul fostului fotbalist Pancovici a lăsat un bilet de adio! Motivul tulburător pentru care s-a spânzurat!

Ionuţ Cataramă  
înFotbal intern
28/02/2018, 11:19
Fiul fostului fotbalist Pancovici a lăsat un bilet de adio! Motivul tulburător pentru care s-a spânzurat!

Fostul fotbalist de Liga 1, Florin Pancovici, trece printr-o dramă teribilă. Fiul său de 16 ani a ales să îşi pună capăt zilelor. Sebastian Pancovici a fost găsit spânzura, în scara blocului în care locuia, chiar de tatăl său. Deşi a încercat să îl resusciteze minute în şir, fostul fotbalist nu a reuşit să îşi salveze copilul.

Conform Click, înainte de a recurge la gestul care îndoliat toată familia, Sebastian Pancovici a lăsat un bilet de adio prin care şi-a justificat fapta. Pe hârtia găsită în apartament, tânărul le-a cerut iertare părinţilor şi le-a spus că a ales să îşi ia viaţa pentru că nu poate trăi fără iubita lui. Marţi, în ziua tragediei, se împlinea un an de când aceasta decedase.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Florin Pancovici a evoluat la Petrolul Ploieşti, FC Bihor, Ceahlăul şi FC Vaslui. În prima liga din România a marcat de 11 ori în 90 de apariţii.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×