Bianca şi Crudu sînt la cuţite. Motivul RĂZBOIULUI dintre cele două foste păcătoase

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
22/01/2014, 09:26
Bianca şi Crudu sînt la cuţite. Motivul RĂZBOIULUI dintre cele două foste păcătoase

Bianca s-a supărat teribil după ce Cruduţa a ironizat-o, duminica trecută, într-o emisiune de divertisment! Roşcata nu a înţeles atitudinea fostei colege şi a considerat-o total deplasată, în condiţiile în care ea a ajutat-o foarte mult în momentul în care bruneta avea probleme la Antena1 şi era pe făraş!

Marea prietenie dintre Bianca şi Crudu este o mare vrăjeală! La primul scandal în care roşcata a fost implicată, bruneta nu i-a sărit în ajutor, dimpotrivă a atacat-o sub centură, ironizând-o într-un show de televiziune!

În momentul în care a aflat că Daniela şi-a bătut joc de ea, Dragusanca s-a făcut foc şi pară şi s-a plâns apropiatelor de caracterul brunetei. „Nu am înţeles de ce Cruduţa s-a pretat la un asemenea joc de televiziune, mai ales că eu am ajutat-o de multe ori! În momentul în care am ajuns să fim colege la acelaşi show nocturn, Daniela avea imaginea şifonată datorită scandalului cu Leo de la Strehaia şi lumea nu o vedea cu ochi buni! În plus, nu prea ştia se se comporte şi avea o atitudine infantilă! Am vorbit cu ea şi i-am spus cum trebuie să se prezinte în emisiune, cum să se îmbrace, ce trebuie să vorbească şi ce nu, i-am împărtăşit din experienţa mea în televizune, iar ea acum mă face varză! Urât! Nu mă aşteptam la aşa ceva”, le-ar fi spus Bianca amicelor sale!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×