Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună, de ziua fetiței lor

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
26/09/2018, 19:07
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună, de ziua fetiței lor GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au fotografiat din nou împreună, miercuri, de ziua fiicei lor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au fotografiat din nou împreună, de ziua fetiței lor, Sofia Natalia. Aceasta împlinește miercuri, pe 26 septembrie, 2 ani. Cu această ocazie, părinții i-au pregătit o petrecere frumoasă, în care au ținut cont de tot ceea ce îi place micuței: baloane, dulciuri și prieteni. Mai mult decât atât, părinții Sofiei Natalia au luat în considerare și faptul că, peste ani, fetița va dori să vadă o imagine cu ea și cei doi împreună. Așa că nici una nici alta, cei doi s-au fotografiat alături de fetița lor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au anunțat că nu mai sunt împreună, de la începutul acestei veri. În timp ce blondina s-a afișat imediat cu un alt bărbat, mai exact cu Tristan Tate, Victor abia zilele acestea a fost văzut în compania altei femei. Prezentatorul TV a ținut mai departe de ochii presei viața sa privată și pare că a avut de câștigat de pe urma acestui obicei.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au serbat împreună ziua de naștere a micuței Sofia Natalia
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au serbat împreună ziua de naștere a micuței Sofia Natalia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu au postat pe conturile lor imaginea cu ei împreună, alături de micuță

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu s-au grăbit, însă, în a posta imaginea cu ei alături de fetița lor. Fiecare a postat pe pagina personală imagini în care apar separat alături de cea mică, iar asta pare să spună multe despre relația lor actuală.

Mai exact, cei doi au ales să fie unul alături de celălalt în momentele importante pentru ceea ce odată a fost familia lor. Au înțeles că micuța Sofia Natalia are nevoie de ambii părinți atunci când este vorba despre aniversări, vacanțe și alte astfel de ocazii. Imaginea cu micuța care a împlinit 2 anișori și Bianca și Victor a fost făcută publică pe contul Sofiei Natalia, cont care este administrat de cei doi părinți. Cel mai probabil, fanii celor doi au fost deosebit de încântați să îi vadă din nou împreună.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav apar într-o imagine de la ziua fetiței lor, acolo unde au serbat-o împreună
Bianca Drăgușanu și Victor Slav apar într-o imagine de la ziua fetiței lor, acolo unde au serbat-o împreună
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×