Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au apelat la ultima soluţie pentru a avea un copil! Sunt convinşi că doar aşa pot avea un moştenitor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/02/2016, 16:20
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au apelat la ultima soluţie pentru a avea un copil! Sunt convinşi că doar aşa pot avea un moştenitor GALERIE FOTO

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ar face orice, în această perioadă, pentru a reuşi să devină părinţi. Iar din acest motiv, după încercări repetate şi, din păcate pentru ei, eşuate, au decis să apeleze la ultima variantă.
Din acest motiv, cei doi au decis să îşi dedice weekendul care tocmai s-a încheiat eforturilor lor pentru a face un copil. Şi, pentru că, în ciuda eforturilor lor, până acum, Bianca nu a rămas însărcinată, cei doi au mers tocmai până în judeţul Neamţ pentru a se bucura acolo de linişte. Şi, evident, să se roage pentru viitorul lor la mănăstirea Nechit, loc în care, conform crediţei populare, există un izvor cu apă tămăduitoare.

”Ei speră că se va petrece o minune, amândoi se roagă din tot sufletul pentru a avea un copil, e ceea ce îşi doresc cel mai mult. Au mers la acea mănăstire pentru apa de la Izvorul Tămăduirii de acolo, se spune că face minuni”, ne-a spus un apropiat al cuplului.
”Eu cred că va fi băiat, intuiţia îmi spune asta. Sora mea are doi băieţi şi cred că băiat va fi şi al meu. Acum aştept doar să se facă voia Domnului”, spunea, de curând, Bianca unei apropiate de-ale sale.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×