Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după ce blonda a depus actele de divorț la notar. Afaceristul era acuzat că ar fi agresat-o

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/11/2019, 09:28
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după ce blonda a depus actele de divorț la notar. Afaceristul era acuzat că ar fi agresat-o
Bianca și Alex Bodi s-au împăcat. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o adevărată telenovelă. După ce au anunțat divorțul cu surle și trâmbițe, cei doi au fost surprinși împreună în oraș, semn că au ajuns la sentimente mai bune. Curios este că fosta blondă a lui Bote l-ar fi iertat din nou pe Alex Bodi, după ce s-a aflat că între cei doi s-a sărit calul, iar afaceristul ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri.

Bianca și Alex Bodi, din nou împreună

Paparazzii de la spynews.ro i-au filmat pe Bianca și Alex la un restaurant dintr-o zonă de fițe din Capitală. Cuplul a stat la aceeași masă cu o prietenă comună și, din ce se poate observa în videoclipul publicat de site-ul tabloid, cei doi vorbesc relaxați ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Conform unor martori care au asistat la această revedere neașteptată, Alex ar fi vorbit la un moment dat cu cineva la telefon pentru a negocia vânzarea mașinii Biancăi și i-ar fi spus persoanei respective că Bianca e soția lui. „Soția mea” s-a auzit în repetate rânduri în timpul conversației telefonice, iar Bianca nu părea deloc deranjată de asta, deși a depus actele de divorț la notar.

bianca și alex bodi
Bianca și Alex, apropiați după divorț. Sursa foto: spynews.ro

Alex Bodi, revoltat de acuzațiile care i s-au adus în presă

În legătură cu acuzațiile că Bodi a bătut-o pe Bianca în repetate rânduri, afaceristul a negat cu vehemență, fiind extrem de deranjat că i s-a pus această etichetă. „Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea”, a declarat Bodi în urmă cu două luni, scrie evz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×