Bianca Drăgușanu, dezvăluiri din culisele relației cu Alex Bodi! Cum a reușit să-l recucerească pe bărbatul iubit: „Mi-am dat silința să-l fac fericit”

Sărbătorile Pascale i-au prins mai îndrăgostiți ca niciodată pe Bianca Drăgușanu și partenerul său de viață. Cei doi au lăsat în urmă toate tensiunile trecutului, iar acum se bucură din plin unul de compania celuilalt, deși ajunseseră chiar și la notar, cu gândul de a pune capăt căsniciei. Ei bine, iată că soarele a răsărit în sfârșit și pe strada lor, spre bucuria tuturor celor care îi admiră și le-au fost alături în toată această perioadă cu nenumărate mesaje de încurajare.

Bianca Drăgușanu dezvăluie secretul din spatele împăcării cu Alex Bodi

Iar dacă vă întrebați cum au reușit să reaprindă flacăra iubirii, ei bine, trebuie să știți că frumoasa blondină a făcut toate eforturile pentru ca Alex Bodi să se simtă cel mai fericit bărbat din lume. În plus, se completează de minune, astfel că fosta asistentă TV este încrezătoare că relația lor nu va mai trece prin momente dificile.

Mi-am dat silința să îl fac fericit. În momentul în care acest bărbat știe ce vrea, lucrurile sunt foarte linistite pentru că eu, întotdeauna, am știut ce vreau. În mare parte, chiar 90% dintre ce s-a întâmplat între noi a depins de el.

Atunci dacă el este liniștit și fericit și mulțumit cu ceea ce are, putem avea parte de momente unice și foarte frumoase. Oricum tot ce facem noi este unic”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat recent.

„Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare”

În ciuda scandalului provocat de suspiciunea că Alex Bodi și-ar fi găsit fericirea în brațele unei rusoaice focoase, blondina susține că au trecut deja mai bine de trei săptămâni de când s-au împăcat. În plus, toate tensiunile i-au făcut să conștientizeze cât de mult se iubesc, așa că nu au de gând să-și mai spună vreodată „Adio”.

Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. Am ajuns într-un moment în care linistea a devenit o prioritate pentru noi pentru că am fost o vreme, mult prea agitați.

Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuparare a timpului pierdut și să ne redescoperit. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte…altfel”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Cât despre femeia cu care Alex Bodi și-ar fi înșelat soția, aceasta neagă orice acuzații, chiar dacă are numai cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri. „Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea.

Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu. Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât.

Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie.Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează”, a reacționat Daria Radionova, presupusa amantă a soțului Biancăi Drăgușanu.