Bianca Drăgușanu, cadou de 24.000 de euro de Crăciun

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 20:03
Bianca Drăgușanu, cadou de 24.000 de euro de Crăciun
Bianca Drăgușanu, cadou de 24.000 de euro de Crăciun!

Bianca Drăgușanu a primit un cadou de Crăciun foarte costisitor, un ceas de 24.000 de euro.Se pare că blondina l-a convins pe Moș Crăciun că a fost tare cuminte, așa că ar merita un astfel de dar, pe măsura sa. Ceasul este dintr-o ediție limitată și este placat cu aur, un cadou excelent pentru fosta asistentă de televiziune, pentru că este împătimita ceasurilor luxoase, deținând o colecție destul de mare, conform Cancan.  Acum, blonda, este liniștită alături de Alex Bodi, cel cu care trăiește o poveste de dragoste, după finele relației cu tatăl fetiței sale.

 „Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Așa ar trebui să fie el, viitorul el din viața mea.. Eu nu caut. Ce-i al meu e pus deoparte. Eu sunt bine în primul rând cu mine. Eu sunt echilibrată, am bănuții mei, am copilul meu, am casa mea, mașina mea. Dacă o să apară acel cineva care să îmi ofere protecție și să mă potolească, foarte bine. Dacă nu, e bine și așa”, a declarat prezentatoarea.

Bianca Drăgușanu, ceas de 24.000 de euro

Bianca Drăgușanu a recunoscut în repetate rânduri că este adepta unui stil  de viață luxos și că îi plac lucrurile scumpe. Este bine cunoscut și faptul că adoră pantofii și ceasurile, astfel că are un dressing imens pln de cele mai în vogă lucruri. De Crăciun, Moșul nu putea să fie mai prejos, așa că i-a dăruit un ceas în valoare de aproximativ 24.000 de euro. Frumoasa blondă este acum fericită, alături de noul său iubit, Alex Bodi. Se pare că după despărțirea de Victor Slav prezentatoarea de televiziune a avut noroc, așa că și-a găsit alinarea în acesta.

Ceasul pe care l-a primit Bianca Drăgușanu de Crăciun
Ceasul pe care l-a primit Bianca Drăgușanu de Crăciun

Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a spus o prietenă de-a Biancăi despre relația pe care o are cu Alex Bodi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×