Bianca Drăgușanu are dușmani! Au trecut de la amenințări, la fapte! Ce i-au făcut aceștia!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
21/06/2018, 11:34
Bianca Drăgușanu are dușmani! Au trecut de la amenințări, la fapte! Ce i-au făcut aceștia! GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu si-a gasit masina vandalizata

Bianca Drăgușanu are dușmani! Frumoasa prezentatoare TV a trecut prin momente cumplite, când s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit bolidul de lux vandalizat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Coincidență sau nu, blondina și-a găsit mașina vandalizată chiar după ce a făcut publică despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Slav, și a fost fotografiată alături de Tristan Tate, un fost sportiv din marea Britanie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bianca Drăgușanu și-a găsit mașina vandalizată

“Am imprumutat masina de la un prieten de-ai mei. Glumind, mi-a spus ca poate asa reuseste sa o si vanda, costa doar 65.000 de euro. Cine stie, poate ma bag si in afaceri cu masini. Aveam nevoie de masina asta, a mea a patit-o. Mi-au fost taiate cauciucurile. Normal, m-a ajutat amicul meu, Valentin, cel de la care am imprumutat, pentru o zi-doua, masina, si mi-a dus-o la reparat. Nu inteleg cum s-a intamplat, cum mi-a taiat cauciucurile si de ce a facut cineva asta…”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Închide ×