Bianca Drăgușanu are ca model o Primă Doamnă!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
05/06/2018, 17:16
Bianca Drăgușanu are ca model o Primă Doamnă! GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu ofera sfaturi pentru toate cuplurile

Mondena Bianca Drăguşanu se inspiră de la fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, pe care o consideră un model demn de urmat atunci când vine vorba de relaţii solide. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Căsătoria înfloreşte atunci când partenerii lucrează împreună ca o echipă. Dacă unul acţionează cu bună ştiinţă chiar şi o singură dată împotriva celuilalt, cuplul se va destrăma. „Motivul pentru care altă femeie este atractivă este foarte simplu, cineva are grijă de ea. Orice bărbat poate să admire o femeie frumoasă, dar este nevoie de un adevărat gentleman să facă femeia de lângă el să se simtă iubită. Aşa că ignor-o şi o vei pierde!”, a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu are ca model o Primă Doamnă

Frumoasa realizatoare de emisiuni a avut un mesaj destul de dur și pentru reprezentantele sexului slab. „Nu îţi trata soţul ca şi cum ţi s-ar cuveni, nu profita de blândeţea şi bunătatea lui”, a spus Bianca Drăguşanu, în emisiunea ei. Bianca Drăguşanu formează o relaţie cu Victor Slav de câţiva ani, împreună cu care are o fetiţă de un an şi noua luni. Deşi au trecut printr-un divorţ, după ce Bianca „a călcat pe bec” şi a fugit la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea, chiar după nuntă, acum cei doi par să aibă o relaţie echilibrată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×