Categorie: Autor:

Bianca Drăgușanu, agresată de fostul iubit! E plină de vânătăi, după incidentul de la ziua ei

Apar tot mai multe informații după despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi. Se pare că ei s-au separat după ce omul de afaceri a agresat-o fizic chiar la petrecerea de ziua ei. Blondina a împlinit 37 de ani pe 6 martie și s-a distrat cu prietenii într-un local din Herăstrău. Lucrurile au degenerat după apariția lui Bodi.

Bianca Drăgușanu, agresată de fostul iubit! Totul a început cu o ceartă

Omul de afaceri nu a fost invitat la petrecere, dar și-a făcut totuși apariția cu un cadou. Cei doi erau certați de o săptămâmă și cei mai mulți invitați au crezut că lucrurile se vor clarifica și vor reveni la normal. Din păcate, cei doi iubiți au devenit dușmani și de la ceartă s-a ajuns la agresiuni. La scurt timp după petrecere, Bianca Drăgușanu a apărut cu vânătăi pe sâni și pe braț.

Nu este prima dată când vedeta este agresată. „Am avut o relaţie de doi ani de zile, în care am trăit terorizată. Individul acela (n.r. Coco Păun) mi-a strivit picioarele. Într-o dimineaţă, când am mers să duc câinele afară, la 6.00 dimineaţa, m-a răpit din faţa casei mele şi m-a dus la cabana lui din Petroşani. Era ziua mea, eram la Târgu-Jiu şi am plecat de la el fără să-i spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă o viaţă fericită”, a povestit ea.

Bianca Drăgușanu, agresată de fostul iubit! E plină de vânătăi, după incidentul de la ziua ei

Înșelată de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost înșelată de Alex Bodi. „S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, a povestit o persoană care îi cunoaște pe amândoi.

Mai mult, după despărțire, Alex Bodi a plecat la Paris cu o prietenă a Biancăi Drăgușanu, blonda Cristina. Alex Bodi și Cristina au stat la același hotel în care omul de afaceri a dus-o, în trecut, și pe Bianca. El nu s-a uitat la bani și a plătit 1.800 de euro pentru fiecare noapte de cazare.