Bianca Drăgușanu a vândut…tractoare! Blonda a spus și cum a făcut primii bani

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
07/05/2018, 22:49
Bianca Drăgușanu a vândut…tractoare! Blonda a spus și cum a făcut primii bani
Bianca Drăgușanu a vândut...tractoare

O vedem la TV de câțiva ani buni, defilează pe podiumuri de modă, iar mai nou este moderatoarea unei emisiuni de succes, însă nu a fost așa dintotdeauna. Vorbim despre Bianca Drăgușanu, care a avut primul job într-un domeniu aflat la ani lumină depărtare de ce face în prezent. Bianca Drășanu a vândut tractoare!

Focoasa blondă a povestit totul într-un interviu acordat unei televiziuni. Vedeta a început să muncească de la vârsta de 15 ani. Prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” spune că primii bani i-a făcut din haine. Cumpăra haine, le modifica, apoi le vindea. Acest lucru i-a fost de mare ajutor după aceea, deoarece Bianca a lansat recent o linie de îmbrăcăminte.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bianca Drăgușanu a vândut tractoare, însă nu avea salariu fix

Însă primul job adevărat a fost în vânzări, iar salariul nu era unul fix. „Primii bani i-am obţinut cumpărând şi modificând haine, pe care apoi le revindeam. Jumătate din banii câştigaţi i-am pus la puşculiţă, iar cealaltă jumătate o foloseam pentru a mă întreţine si pentru a investi în continuare. Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte Economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani”, a mărturisit Bianca Drăgușanu într-un interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×