Fetiţa lui Beyonce îi moşteneşte frumuseţea. Internauţii spun că sunt gemene! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
16/10/2017, 17:10
Fetiţa lui Beyonce îi moşteneşte frumuseţea. Internauţii spun că sunt gemene! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Beyonce este, fără îndoială, o femeie completă: cu o carieră de succes, o căsnicie fericită şi un copil minunat, Regina Muzicii R’n’B are numai motive de bucurie. Artista este fericita mamă a trei copii, iar timpul petrecut cu aceştia este cel mai important pentru ea. Fanii au descoperit recent o asemănare izbitoare între Beyonce din copilărie şi Blue Ivy, fetiţa sa. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Mama artistei a postat recent pe Instagram o fotografie cu aceasta de când era mică, iar fanii au remarcat imediat cât de mult semăna cântăreaţa cu fata ei. Alţii, însă, sunt de părere că micuţa semănă mai mult cu Jay-Z. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Beyonce şi fiica ei parcă sunt gemene

„Omg, am crezut că e Blue în fotografie!”, „Sunt gemene!”, „Clar sunt leite!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor. Beyonce şi Jay-Z au împreună trei copii, pe Blue Ivy şi cei doi gemeni , Sir şi Rumi. Artista a povestit că Blue este foarte fericită că are doi frăţiori mai mici şi are tot timpul grijă de ei, ba chiar se oferă să îi îmbrace şi să îi hrănească.

„Blue este entuziasmată să ajute la îngrijirea lor, precum şi la alegerea ţinutelor acestora. Uneori îi şi hrăneşte. Se simte responsabilă pentru ei, mai ales că s-a şi rugat pentru venirea lor pe lume”, a spus mama lui Beyonce, potrivit USMagazine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×