Acestea nu sunt fotografii pentru ruşinoşi! Fata din imagine arată TOT din cauza alcoolului! Dar stai să vezi că nu e singura! Cum fac tinerele la beţie!

Andrei Trifan   
în Reality show
05/12/2017, 00:03
Acestea nu sunt fotografii pentru ruşinoşi! Fata din imagine arată TOT din cauza alcoolului! Dar stai să vezi că nu e singura! Cum fac tinerele la beţie! GALERIE FOTO

Rîzi cu lacrimi când vezi până unde poate merge natura umană pe fondul consumului excesiv de alcool. Tinerele studente sunt cele care, de regulă, beau un pahar în plus şi apoi se dau în stambă.

Femeile nu ţin cont de nimic şi, după ce au luat câteva grade în plus la bord din sticlele cu vodkă sau cu alte tării, încep să facă haos în jurul lor. Ele uită de orice şi dansează lasciv, nu de puţine ori ajungând să îşi piardă hainele de pe ele sau, şi mai rău, lenjeria intimă.

Fotografiile cu cele care au băut până nu au mai ştiut de ele devin rapid virale pe internet şi ajung, de cele mai multe, ori chiar la părinţii acestora. De ce este ruşinea acestora atât de mare? VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE SUS

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×