Bebelușul unui celebru saxofonist din Arad, în comă profundă! Ce a pățit copilul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/05/2018, 09:04
Bebelușul unui celebru saxofonist din Arad, în comă profundă! Ce a pățit copilul!
Copilul de doar un an al lui Adrian Creciunescu se pare că este în comă profundă

Nenorocirea s-a abătut peste familia unui celebru saxofonist din Arad! Fiica cea mică a lui Adrian Creciunescu se pare că este în comă, ținută în viață doar de aparate!

Pe 13 martie, fetita Roxanei și a lui Adi Creciunescu împlinea un an. Era cea de-a doua fiică a celor doi soți și erau extrem de fericiți că Dumnezeu i-a binecuvântat cu încă un copil, lucru recunoscut pe Facebook de tânăra mamă, cu ocazia aniversării: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”, scria Roxana Nicoleta pe pagina ei de Facebook, atunci când micuța împlinise un an.

Bebelușul celebrului saxofonist din Arad este în comă profundă, ținută în viață mecanic

Zilele trecute, micuței i s-a făcut rău dintr-o dată și a fost dusă, de urgență, la spitalul din Timișoara, unde medicii i-au descoperit un hematom și au operat-o. Din păcate însă fetița este în moarte cerebrală, iar familia speră la o minune. S-a speculat că micuța ar fi murit. Mai mult decât atât, inclusiv prietenii virtuali ai saxofonistului i-au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook. Dar adevărul se pare că este altul, iar micuța este în viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×