Bebeluș electrocutat într-un parc de joacă din București! Ce spun medicii!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/06/2018, 19:44
Bebeluș electrocutat într-un parc de joacă din București! Ce spun medicii!
Bebelușul electrocutat într-un parc de joacă

Aproape de tragedie, într-un loc de joacă pentru copii din bucurești! Un copil de doar 11 luni s-a electrocutat într-un parc din Capitală în timp ce se juca la mașinuțe. Potrivit primelor informații, un echipaj SMURD l-a preluat pe copil. Micuțul a fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu. Din fericire, nu are arsuri și nici vreun simptom de electrocuțare, motiv pentru care va fi externat.

Mama micuțului a chemat salvarea după ce i s-a părut că acesta a tresărit când a pus mâna pe o mașinuță. Poliția urmează să facă o anchetă în acest caz.

Bebelușul electrocutat într-un parc de joacă se află în afara pericolului

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 s-a sesizat faptul căîntr-un parc de pe raza Sectorului 2, un copil de aproximativ 1 an ar fi suferit o vătămare, într-un dispozitiv de joacă. La fața locului s-a deplasat o ambulanță și echipaje ale Secției 9 Poliție. Copilul fără semne vizibile a fost transportat la spital pentru evaluare, părinții reclamând eletrocuție. Cercetările au fost preluate de secția de poliție pentru a se stabili contextul, starea de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×