VIDEO. Bebeluş din Brăila bruscat de preot la botez! Imaginile halucinante i-au uluit pe internauţi!

Filon Stan   
în Hotnews
02/11/2017, 00:03
VIDEO. Bebeluş din Brăila bruscat de preot la botez! Imaginile halucinante i-au uluit pe internauţi!

Imagini scandaloase de la un botez au apărut pe Internet! Pe filmare se vede cum preotul se enervează când copilul botezat de prinde de veşmintele sale. Preotul paroh Traian Mazare, de la biserica Sf. Constantin şi Elena din Brăila, a fost filmat în timp ce bruschează un bebeluş, purtându-se de parcă ar fi avut în mâini un obiect, nu un copil. Vizibil nervos, preotul refuză iniţial să-l mai scufunde in cazan, iar apoi, când o face, scoate bebeluşul ce pare să nu mai respire.

Poliţia din Brăila s-a autosesizat şi va face verificări în acest caz. „Oamenii legii urmează să stabilească dacă sunt îndeplinite elementele constitutive ale săvârşirii unei infracţiuni”, a declarat subinspectorul Laura Dan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila, pentru debraila.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Copil bruscat la botez! „Gesturi lipsite de delicateţe”

De cealaltă parte, Patriarhia a reacţionat şi ea, prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu, după apariţia imaginilor în care preotul îl bruschează pe bebeluş. „Preotul iese în evidenţă prin gesturi nepotrivite, improprii unui preot care oficiază Sfânta Taină a Botezului, gesturi lipsite de delicateţe, total neadecvate când este vorba despre un copil atât de mic.

Gesturile l-au bruscat pe micuţ şi i-au surprins pe cei care au participat. Patriahia invită Arhipescopia Dunării de Jos să declanşeze o anchetă în ceea ce îl priveşte pe preot. Sunt imagini tulburătoare şi regretabile. Vom urmări cazul cu mare atenţie”, a declarat Vasile Bănescu pentru aceeaşi sursă.

IFrame

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×