CRUDUŢA are un nou iubit! Cine e misteriosul bărbat! GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu Cruduţa la plajă şi fotografiile din tinereţe pe care vedeta le-ar vrea şterse!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/08/2015, 12:32
CRUDUŢA are un nou iubit! Cine e misteriosul bărbat! GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu Cruduţa la plajă şi fotografiile din tinereţe pe care vedeta le-ar vrea şterse! GALERIE FOTO

Surpriza de proportii! Cruduta se intalneste de cateva luni cu un afacerist din Capitala, patronul unei cunoscute companii de design interior si mobilier de gradina. De cand s-a despartit de Mihai Costea si a devenit o femeie libera, Daniela Crudu a inceput sa fie curtata de o serie de barbati potenti financiar.

Astea sunt FOTOGRAFIILE pe care Cruduţa ar vrea să le ŞTEARGĂ DEFINITIV! Nu avea SILICOANE, dar poza LASCIV pe nisip!

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! DANIELA CRUDU, GOALĂ LA PISCINĂ!

BREAKING NEWS! TRAGEDIE! CELEBRUL ACTOR ŞI WRESTLER A MURIT! AMERICA E ÎN LACRIMI! A FĂCUT INFARCT, IAR MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA!

Cu toate acestea, ea a acceptat propunerea trustului „Intact” de a fi urmatoarea „burlacita” si sa isi caute fericirea in show-ul matrimonial, la fel ca alte vedete mioritice. In paralel insa, persoane din preajma brunetei sustin ca ea se intalneste in mare secret cu Sorin, un om de afaceri din Capitala, in varsta de 37 de ani, posesor al unei averi impresionante.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

DIVORŢ CUTREMURĂTOR! SUPERVEDETA A FOST PĂRĂSITĂ DE SOŢ! MOTIVUL E INCREDIBIL! E VORBA DESPRE O SINUCIDERE!

“Daniela i-a cazut cu tronc afaceristului si, din acest motiv, el face orice pentru a o cuceri definitiv. De patru luni ies impreuna, in diverse restaurante, e adevarat mai retrase, departe de ochii curiosilor. Sorin ii cumpara mereu flori, o copleseste cu daruri scumpe si ii face complimente de fiecare data cand se intalneste cu bruneta. Daca el este “aprins”, Cruduta este un pic mai rezervata, intrucat ranile vechi din dragoste nu i s-au inchis, in plus, trebuie sa se axeze pe emisiunea amoroasa in care este implicata si unde trebuie sa isi gaseasca perechea potrivita. Cu toate acestea, barbatul nu se lasa si in continuare tine marcaj strans la ea, pana cand ii va acorda numai lui atentie”, au dezvaluit apropiatele “Burlacitei”.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×