Bărbat lăsat fără bani și telefon de femeia cunoscută la crâșmă

în Stiri de ultima ora
27/04/2018, 09:51
Bărbat lăsat fără bani și telefon de femeia cunoscută la crâșmă
Bărbat lăsat fără bani și telefon de femeia din crâșmă

Un bărbat din Iași a fost lăsat fără bani și telefon de o femeie pe care o cunoscuse în crâșmă. După ce au băut câte ceva, cei doi au vrut să se retragă acasă la bărbat, unde au mai petrecut preț de câteva ore.

S-au cunoscut în crâșmă, iar pentru că femeia a răspuns avansurilor, bărbatul s-a gândit să o invite la el acasă, într-un cadru mai… intim. Cei doi au mai băut câte ceva, iar la un moment dat se pare că bărbatul a adormit, iar femeia i-ar fi sustras 400 de lei și telefonul mobil.

Bărbat lăsat fără bani și telefon de femeia cunoscută în crâșmă

„La data de 25 aprilie, poliţiştii Secţiei 1 Iaşi au depistat o femeie de 47 de ani, din municipiul Iaşi, bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 12 martie, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat în vârstă de 57 de ani, ar fi mers împreună cu aceasta într-un apartament, unde i-ar fi sustras 400 lei şi un telefon mobil. Femeia bănuită de comiterea furtului a fost audiată de către poliţişti, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×