Bărbat găsit mort după luni de zile, într-un beci din Suceava!

Octavia Sârbu   
în Stiri de ultima ora
09/05/2018, 15:29
Bărbat găsit mort după luni de zile, într-un beci din Suceava! GALERIE FOTO
Bărbat găsit mort într-un beci din Suceava

Un bărbat a fost găsit mort după luni de zile, în subsolul unei case din comuna Marginea, judeţul Suceava. Anchetatorii au rămas fără cuvinte când au descoperit grozăvia. Potrivit reprezentanţilor I.P.J.  Suceava, cadavrul era într-o stare de descompunere avansată.

Oamenii legii  făceau verificări la acea adresă, într-un alt dosar care viza o tâlhărie petrecută în luna aprilie. Atunci, un bărbat de 30 de ani fusese ridicat chiar din casa parintească şi dus în arest. Investigaţia a scos la iveală detalii demne de filmele poliţiste. Se pare că victima se cunoştea cu bărbatul în vârstă de 30 de ani care stătea în casa tatălui său, iar cei doi se vedeau des şi consumau şi băuturi alcoolice.

Bărbat mort în beci, la Suceava!

La o astfel de întâlnire care a avut loc în luna noiembrie, cei doi bărbaţi s-ar fi certat, iar victima a fost lovită. Din cauza rănilor provocate, acesta a decedat. Mai apoi, agresorul a dus trupul neînsufleţit în beciul casei şi l-a acoperit cu paie.  Încercarea disperată de a-şi ascunde urmele nu a dat rezultatele scontate.  Bărbatul ucis cu bestialitate a fost identificat ca fiind Maricel Zlotari, de 37 de ani. Criminalul se află în arestul IPJ Suceava. Dispariţia victimei, spun anchetatorii,  nu a fost semnalată la momentul respectiv deoarece acesta nu avea familie şi nici prieteni. Procurorii suceveni au început cercetările.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×