Bănică Jr., îndrăgostit de sosia ”Zînei”? Vezi cu cine a fost surprins în tandreţuri

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
11/09/2013, 11:46
Bănică Jr., îndrăgostit de sosia ”Zînei”? Vezi cu cine a fost surprins în tandreţuri GALERIE FOTO

Bănică Jr. si-a refacut viata amoroasa dupa divortul de Andreea Marin? Cantaretul a fost surprins alaturi de o bruneta celebra, la cateva luni bune dupa ce fosta lui sotie a dezvaluit ca are un iubit, pe turcul Tuncay Ozturk.

Discret si mult mai atent cu aparitiile in public, Stefan Banica junior a fost fotografiat noaptea, la plimbare, cu o cantareata cu care a mai avut… tangente si in trecut.
”Revista Ciao!” a publicat fotografii cu Banica si Lavinia Parva. Cei doi s-au intalnit in secret si au incercat pe cat posibil sa fenteze paparazzii. El a mers la ea acasa, bruneta il astepta ascunsa dupa un copac, in fata blocului si, ca sa se asigure ca nu este vazuta, s-a pitit pe bancheta din spate a masinii conduse de Stefan. Cei doi artisti au mers impreuna acasa la el, unde au petrecut cateva ore bune.
Cu alta ocazie, Stefan si bruneta au iesit la plimbare prin Bucuresti. Chiar daca au incercat sa se camufleze, ei nu au reusit sa treaca neobservati. Oare Stefan Banica junior si Lavinia Parva au o relatie?In urma cu doi ani, cand Banica junior inca era casatorit cu Andreea Marin si nimic nu sugera o „ruptura” in relatia lor, cantaretul a fost surprins tot in compania fostei componente a trupei Spicy. Chiar daca presa a sugerat la momentul respectiv ca Stefan ar fi inselat-o pe „Zana” cu Lavinia Parva, cei doi artisti, dar si Andreea, au negat aceasta informatie, sustinand ca intre ei exista doar o colaborare strict profesionala.
Sursa: WowBiz

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×