Baiatul lui Sile Camataru isi vinde masina pe…2000 de euro! E adusa din Germania si vrea sa o dea de urgenta! Dar stai sa vezi cum arata masina

Ionuţ Cataramă   
în Monden
04/05/2017, 19:32
Baiatul lui Sile Camataru isi vinde masina pe…2000 de euro! E adusa din Germania si vrea sa o dea de urgenta! Dar stai sa  vezi cum arata masina GALERIE FOTO
Dani, fiul lui Sile Camataru, vrea sa vanda o masina pe care a adus-o din Germania.
Unul dintre baietii lui Sile Camataru, Dani, si-a anuntat amicii ca isi vinde masina. „Care iei repede asta?”, a postat Dani pe un site de socializare, dupa care a publicat anuntul, insotit si de cateva fotografii.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Unul dintre baietii lui Sile Camataru, Dani, si-a anuntat amicii ca isi vinde masina. „Care iei repede asta?”, a postat Dani pe un site de socializare, dupa care a publicat anuntul, insotit si de cateva fotografii. „Seria 5 M, an de fabricatie 2002, 2500 benzina, manual, full piele (pielea arata foarte bine), numere de Germania, am toate actele necesare, masina poate fi inscrisa in Romania”, a scris Dani despre masina care are un rulaj de 214.000 de kilometri.
Pretul cerut de fiul lui Sile Camataru este de 2.100 de euro. „Negociabil”, a mai anuntat acesta, lasand sa se inteleaga ca ar putea da masina pentru 2.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×