Ultima oră. Bacalaureatul a fost amânat din cauza vremii

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/02/2018, 12:41
Ultima oră. Bacalaureatul a fost amânat din cauza vremii

Conform calendarului Bacalaureat 2018, luni şi marţi era programată evaluarea competenţelor pentru elevii care nu s-au putut prezenta în cele două săptămâni anterioare de susţinere a examenelor. Însă, cum din cauza vremii nefavorabile elevii nu au ajuns la examen probele au fost reprogramate.

Bacalaureat 2018. Este vorba despre copiii care au absentat motivat şi care au avut aprobarea comisiilor judeţe, respectiv comisiei naţionale de a se prezenta la aceste probe. Ştiţi că după fiecare probă noi avem subiecte de rezervă pentru aceste situaţii speciale. Pentru cei care au absentat sau au întârziat motivat erau stabilite zilele de astăzi şi de mâine. (…) Categoric, în funcţie de condiţiile meteo, vom stabili încă două zile pentru judeţele acestea (n.r. – cele afectate de condiţii meteo nefavorabile), inclusiv Capitala, în care copiii nu s-au putut prezenta”, a afirmat luni secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Ariana Bucur conform www.libertatea.ro.

Bacalaureat 2018. Secretarul de stat din cadrul Ministerului Educaţiei susţine că decizia privind examenelor de Bacalaureat 2018 se va lua în funcţie de evoluţie vremii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×