Profeţie cutremurătoare de la Baba Vanga! Se va întâmpla în jurul anului 2030!

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 18:15
Profeţie cutremurătoare de la Baba Vanga! Se va întâmpla în jurul anului 2030!

Baba Vanga a făcut o profeţie care a lăsat audienţa cu gura căscată. Chiar înainte de a muri, bătrâna a avut o ultimă viziune în care i s-a arătat soarta pe care o va avea Pamântul şi omenirea!

Prezicătoarea a spus apropiaţilor că în jurul anului 2030, oamenii vor lua legătura cu civilizaţii extraterestre mult mai dezvoltate. Ea a mai susţinut că în 2017, o mare parte a Terrei va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Baba Vanga spune că Pământul va deveni o planetă ostilă

Clarvăzătoarea bulgăroaică a spus că Pământul va deveni o planetă ostilă vieţii până în anul 3797. De asemenea, ea a mai spus că pe Marte va avea loc un război în anul 3005, iar Luna va fi lovită de o cometă în anul 3010. Acela va fi începutul sfârşitului pentru Pământ, care se va cufunda în întuneric.

Baba Vanga este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare Balcani! Devenită celebră după ce a prezis atentatele din SUA de a 11 septembrie, tragedia submariunului Kursk sau efectele încălzirii globale, ea a lăsat în urmă o serie de premoniţii cutremurătoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×