Avocatul Daniel Ionaşcu a fost externat! Care va fi primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă

Raluca Ogaru   
în Reality show
23/03/2018, 16:22
Avocatul Daniel Ionaşcu a fost externat! Care va fi primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă GALERIE FOTO

Avocatul Daniel Ionaşcu a fost internat şi operat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Iubita acestuia a suferit enorm când a aflat dramatica veste şi s-a rtugat continuu, la căpătâiul avocatului.

Se pare că rugile i-au fost ascultate, iar Daniel Ionaşcu a fost externat astăzi. Ca orice profesionist, avocatul se gândeşte să ajungă cât mai repede la birou pentru a pune lucrurile în ordine.

„Acum am parasit spitalul Floreasca. Gandul care ma incearca este acela de a-i multumi exceptionalului profesor si echipei sale. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi! Sunt dureri usoare la brat, dar absolut lucrative. Cand ajung acasa o sa merg la birou si imi reiau activitatea. Intr-o ora voi fi in activitate. Primul lucru pe care o sa il fac va fi o sesizare. Eu nu vreau sa reclam pe cineva. Vreau sa se faca lumina pentru un om intr-un anume caz. Sunt absolut convins ca intr-o tara civilizata nu mai e nevoie de acte de acest gen (n.r. greva foamei) pentru a face lumina intr-un caz. Ma faceti sa imi curga un strop de lacrima. Stiti foarte bine cat de emotionanta a fost ultima intalnire cu Paula Iacob. Tot ce am se datoreaza maestrei Paula Iacob”, a spus Daniel Ionascu. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×