Avionul Apocalipsei! Acesta aparţine SUA şi poate lansa în câteva minute un atac nuclear!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
02/04/2018, 15:28
Avionul Apocalipsei! Acesta aparţine SUA şi poate lansa în câteva minute un atac nuclear!

Presa a urcat la bordul avionului american care poate lansa oricând un atac nuclear, în doar câteva minute! CNN a urcat la bordul avionului supranumit „al Apocalipsei”, deoarece a fost proiectat ca centru de comandă pentru un atac nuclear în cazul în care SUA sunt lovite de rachete sau bombe nucleare.

Statele Unite sunt pregătite pentru un scenariu în care sunt atacate cu bombe nucleare, iar un general însărcinat cu misiunea unui răspuns la un atac nuclear ar ajunge la bordul avionului în câteva minute. Acesta ar putea îndeplini apoi ordinele preşedintelui SUA şi să execute lansarea unui atac nuclear.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Presa a spus şi la ce bază aeriană poate fi găsit avionul Apocalipsei!

„Am un anumit număr de minute pentru a urca în avion, a decola şi a ajunge la o distanţă sigură înainte ca o rachetă nucleară să lovească” a declarat pentru CNN John Hyten, şeful Comandamentul Strategic al Armatei Americane, aflat la baza aeriana Offutt din Nebraska.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×