Momente dramatice! Un avion a căzut în gol 6.000 de metri! Ce au făcut pasagerii

Alex Bradescu   
în Hotnews
17/10/2017, 08:58
Momente dramatice! Un avion a căzut în gol 6.000 de metri! Ce au făcut pasagerii

Pasagerii unei aeronave care urma să decoleze în Bali a trecut prin momente de coşmar, după ce avionul a pierdut presiune şi a căzut 6.000 de metri în gol. Avionul, care decolase de aproape 30 de minute din Perth, Australia şi urma să ajungă în Bali, a fost forţat să se întoarcă din drum din cauza unor defecţiuni tehnice.

Cei 145 de pasageri aflaţi la bord au trecut prin clipe îngrozitoare, în momentul în care măştile de oxigen au căzut, iar echipajul avionului i-a înştiinţat pe să se pregătească, pentru că aronava pierde din altitudine. Numai că exact comportamentul însoţitorilor de bord a fost cel mai aspru criticat de pasageri, care au dat vina pe aceştia pentru panica instalată în avion. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Avion căzut 6.000 de metri. Ce au făcut stewardesele

„Una dintre stewardese a început să fugă pe culoar şi la scurt timp au căzut măştile. Atunci toată lumea s-a panicat. Iar nivelul de panică era foarte mare din cauza comportamentului staff-ului. Ei ţipau şi plângeau”, a declarat o pasageră, potrivit The Telegraph.

Din fericire, aeronava a ajuns în siguranţă la sol şi niciun pasager nu a fost rănit. Compania Airasia a declarat că va cerceta ce anume a cauzat această cădere bruscă a avionul şi regretă incidentul neplăcut. Este un adevărat record în materie, 6.000 de metri pentru un avion care să cadă în gol nemaifiind raportat până acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×