Avertizarea de ploi torențiale și grindină! Vezi unde va ploua!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 12:25
Avertizarea de ploi torențiale și grindină! Vezi unde va ploua!
Avertizarea de ploi torențiale și grindină, valabilă până la ora 19

Agenția Națională de Meteorologie a anunţat o nouă informare de vreme rea, cu ploi abundente, vânt puternic şi căderi locale de grindină, valabilă mieruri până la ora 19.00.

Pe parcursul zilei de miercuri 16 mai, îndeosebi în vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane și submontane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial.

Avertizarea de ploi torențiale și grindină, valabilă până la ora 19

Vor avea loc și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și pe spații mici căderi de grindină, anunţă ANM. Cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor depăși local 15…25 l/mp și izolat 35 l/mp.

Ştirea MOMENTULUI

Peste 61 de mii de locuri de muncă vacante! Angajatorii dau faliment din lipsă de personal!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.