Avertizare de vreme rea! Vor avea loc vijelii periculoase, cu grindină şi vânt puternic

Filon Stan   
în Hotnews
11/09/2017, 13:40
Avertizare de vreme rea! Vor avea loc vijelii periculoase, cu grindină şi vânt puternic

Avertizare meteo! Vijelii periculoase, grindină şi ploi torenţiale! Meteorologii au emis o avertizare meteo de vreme rea, în urmă cu puţin timp!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de vijelii periculoase, grindină şi ploi torenţiale în toată ţara. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Avertizare meteo! Vijeliile periculoase pot aduce rafale de vânt de 60 de km/h

Meteorologii anunţă că în intervalul 11 septembrie, ora 17.00 – 12 septembrie, ora 21.00, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45…50 km/h, iar în Banat, Dobrogea şi la munte, pe arii restrânse, de peste 55…60 km/h.

În noaptea de luni spre marţi (11/12 septembrie) şi pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal şi la munte, vor fi şi intervale de timp cu averse, descărcări electrice şi posibil grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25…30 l/mp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×