Avertismentul Comisiei Europene:”România riscă o aterizare forţată a economiei”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/03/2018, 11:08
Avertismentul Comisiei Europene:”România riscă o aterizare forţată a economiei”

Raportul aminteşte şi problemele legate de modificarea legilor justiţiei. Potrivit documentului dat publicităţii de executivul de la Bruxelles, ţara noastră stă prost la nu mai puţin de 8 dintre cei 14 indicatori de referinţă. Analiza Comisiei constată că, deşi creşterea economică a ţării noastre este una dintre cele mai mari din UE, aceasta este bazată pe consum şi nu pe investiţii, ceea ce poate duce la o „aterizare” bruscă a economiei noastre.

În acelaşi timp, în ciuda cifrelor mari, românii nu simt în buzunar creşterea economică şi contiuă să fie unii dintre cei mai săraci europeni, care trăiesc într-o ţară cu majore discrepanţe între rural si urban.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Executivul de la Bruxelles atrage atenţia în raport şi asupra faptului că infrastructura din domeniul transporturilor lasă mult de dorit şi că nu sunt finanţate proiecte noi, cele câteva finanţate fiind prin precedentul exercitiu bugetar.

Citeşte mai mult pe www.stiritvr.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×