Avem răspunsul la întrebarea pe care şi-o pun toţi românii: cine e Carla’s Dreams! N-o să crezi cine e, de fapt! PRIMELE IMAGINI FĂRĂ MASCĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/06/2016, 00:05
Avem răspunsul la întrebarea pe care şi-o pun toţi românii: cine e Carla’s Dreams! N-o să crezi cine e, de fapt! PRIMELE IMAGINI FĂRĂ MASCĂ GALERIE FOTO

Cel mai mare secret a fost desluşit! Enigma care a cuprins întreaga Românie, cine este, de fapt, Carla’s Dreams, a fost rezolvată!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Deşi în ultima perioadă au apărut zvonuri că în spatele măştii ar fi Pavel Stratan, această bîrfă a fost dezminţită!
Într-adevăr, artisul din spatele culorilor pictate pe faţă este un artist din Moldova. Nu Stratan, ci Andrei Tarus, un artist care a devenit cunoscut peste Prut ca solist al unei trupe Quadro.
„Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica prin care să ne păstrăm identitatea, sau mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţa din exterior. De ieşit nu ştim dacă vom ieşi cîndva – noi ne simţim bine aşa. În ceea ce ţine de ‘idoli’, e o apreciere, fără dubii – plăcută, prea înaltă, a ceea ce sîntem şi ce am obţinut”, mărturisea Carla’s Dreams.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×