Autoritățile din Constanța sunt în alertă. Tudorache Andrei, un adolescent de 17 ani, a dispărut vineri după ce a plecat la școală

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 16:30
Autoritățile din Constanța sunt în alertă. Tudorache Andrei, un adolescent de 17 ani, a dispărut vineri după ce a plecat la școală
Tudorache Andrei este dat dispărut de vineri, 4 octombrie. Sursa foto: replicaonline.ro

Autoritățile din județul Constanța sunt în alertă după ce un adolescent în vârstă de 17 ani pe nume Tudorache Andrei nu a mai apărut de vineri. Acesta a fost văzut ultima oară ducându-se la școală, însă nu s-a mai întors deloc acasă. Familia se teme pentru ce e mai rău, după cazul fetiței de 11 ani, Mihaela Fieraru, din Dâmbovița, care fusese răpită și ucisă de un cetățean olandez.

Tudorache Andrei, tânăr de 17 ani din Cuza Vodă, dat dispărut

Băiatul dispărut este din localitatea Cuza Vodă. Vineri, Andrei se ducea la școală la fel ca în oricare altă zi, însă nu s-a mai întors pe urmă acasă. De atunci au trecut mai bine de două zile și familia nu a primit încă niciun răspuns. Elevul învață la un liceu din municipiul Constanța, scrie replicaonline.ro.

Persoanele care l-au văzut pe Andrei ori au vorbit cu acesta sunt rugate să sune la numărul de telefon pus la dispoziție de Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța, 0241611364, interior 20005. Acest caz i-a alertat pe polițiști după ce cazul Mihaela Fieraru (fata răpită și ucisă pe 20 septembrie) a îngrozit o țară întreagă.

tudorache andrrei dispărut
Cei care l-au văzut pe băiatul de 17 ani sunt rugați să sune la 112. Sursa foto: Newsweek

Familia și prietenii se tem pentru ce e mai rău

Familia și prietenii tânărului de 17 ani se tem acum pentru ce e mai rău. Nu se știe dacă adolescentul s-a certat cu apropiații sau avea gânduri negre, căci deocamdată autoritățile nu au oferit informații suplimentare legat de această dispariție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×