Autobuz răsturnat în Ialomiţa! Şase victime sunt transportate DE URGENŢĂ la spital

Filon Stan   
în Hotnews
01/09/2017, 18:47
Autobuz răsturnat în Ialomiţa! Şase victime sunt transportate DE URGENŢĂ la spital

Autobuz răsturnat în Ialomiţa! Şase persoane au fost rănite, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat, între localităţile ialomiţene Munteni Buzău şi Sărăţeni.

În autobuz se aflau zece persoane, potrivit Biroului de presă al ISU Ialomiţa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În autobuzul răsturnat în Ialomita erau 10 persoane

Victimele au suferit traumatisme, dar nu a fost nevoie de manevre de descarcerare. Aceaşi sursă a precizat că pompierii au deconectat bornele de la bateria autovehiculului, pentru a se evita un posibil incendiu.

O victimă a fost preluată de SMURD Urziceni, iar o alta de SAJ Urziceni, ambele fiind transportate la spitalul din această localitate. Alte patru victime au fost transportate la Spitalul din Slobozia, a informat Biroul de presă al ISU Ialomiţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×