Aurelian Temișan cântă în cimitir! Evenimentul este unul special!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/05/2018, 12:26
Aurelian Temișan cântă în cimitir! Evenimentul este unul special!
Aurelian Temișan cântă în cimiti

Sâmbătă noapte, la ”Noaptea Muzeelor”, îndrăgitul interpret Aurelian Temișan va cânta pe o scenă amplasată chiar în cimitirul Bellu, iar soția lui, Monica Davidescu, va prezenta întregul eveniment.

Scena este locul unde ambii soți au trăit cele mai frumoase momente din viață, dar și cele mai triste. Monica Davidescu a povestit presei câteva dintre acele momente triste, care i-au marcat viața ei, dar și pe a partenerului de viață.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Îndrăgitul artist Aurelian Temișan cântă în cimitir, la Noaptea Muzeelor

„Din păcate am fost de prea multe ori în cimitir conducând pe ultimul drum persoane dragi. Noi, ca artiști, avem datoria de a fi pe scenă. În ziua în care a murit tatăl meu, am jucat Take, Ianke și Cadâr și prima replică a fost: <>. Nu-mi rețin lacrimile retrăind emoția acelei zile… Când a murit mama lui Aurelian, amândoi am avut premieră oficială la teatru, cu spectacolul Încurcătură la nivel înalt. Când a murit tatăl său eram tot împreună la filmare, în Polonia”, a povestit Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×