Femeie de 73 de ani, fiul şi nora ei, au vrut să se sinucidă în Dunăre! Motivul este halucinant!

Filon Stan   
în Hotnews
09/10/2017, 16:27
Femeie de 73 de ani, fiul şi nora ei, au vrut să se sinucidă în Dunăre! Motivul este halucinant!

O femeie în vârstă de 73 de ani, împreună cu fiul şi cu nora ei, au încercat să se sinucidă, împinşi de sărăcia lucie în care trăiesc! Oamenii, care erau executaţi siliţi din cauza unei datorii, nu au mai vazut nicio ieşire din această situaţia şi s-au hotărât să îşi pună capăt zilelor.

Cei trei au băut sodă, apoi s-au aruncat împreună în Dunăre, pentru a muri. Familia respectivă a fost salvată însă în ultima clipă de un poliţist, care a povestit cum s-a desfăşurat operaţiunea de salvare a celor trei persoane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Au vrut să se sinucidă în Dunare, dar au fost salvaţi de un poliţist

„Mă aflam în patrulare unde am observat 3 persoane care încercau să intre în apă. Am strigat la ei, am alergat catre ei, am luat un bat si m-am urcat într-o barcă. Am reusit sa prind o femeie şi să o trag la mal. Văzând că restul se îndepărtează am cerut sprijin pescarilor. În final s-a reuşit scoaterea celor 3, au fost dusi la spital pentru îngrijiri medicale”, a povestit Gabriel Andronescu, agent şef adjunct Transporturi Călăraşi.

Oamenii spun că au recurs la acest gest extrem pentru că au un trai greu şi au fost executaţi silit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×