Au spus că nepotul lor este grav bolnav, pentru a strânge banii de facturi!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/05/2018, 16:19
Au spus că nepotul lor este grav bolnav, pentru a strânge banii de facturi!
Au spus că nepotul lor este grav bolnav, pentru a strânge banii de curent!

O familie din Murfatlar a recurs la un gest greu de imaginat în încercarea de a strânge bani pentru a plăti o datorie imensă la electricitate: au inventat că nepoţelul de cinci ani este bolnav de cancer pulmonar şi au cerut ajutorul oamenilor, pe reţelele de socializare.

„Mădălin, un băiat bolnav de cancer la plămâni, rămas fără mama la vârsta de un an şi opt luni. Mama lui a decedat la vârsta de 24 de ani, tot de cancer. Crescut de bunici, are nevoie lună de lună de tratament pentru a supravieţui. De un an şi jumătate, bunicii au rămas fără curent electric. Cine vrea să-i ajute o pot face luând legătura cu bunica lui, Mărginean Maria Aurelia”, se precizează în mesajul respectiv, cu menţionarea numărului de telefon şi a unui cont bancar, potrivit replicaonline.ro

Au spus că nepotul lor este grav bolnav, pentru a strânge banii de facturi!

Apropiaţii, vecinii, părinţii colegilor de grădiniţă ai băiatului, dar şi necunoscuţi au reacţionat imediat, mesajul fiind distribuit de sute de ori. Bunica este cunoscută în localitate ca o femeie serioasă, care poartă o grijă deosebită nepoţelului. Minciuna a ieşit însă la iveală în momentul în care pe fir au intrat asistenţii sociali. Luaţi la întrebări, bunicii au recunoscut că au minţit, că au fost învăţaţi să procedeze astfel, pentru că sunt disperaţi: au rămas fără curent electric din decembrie 2016, au o datorie de câteva sute de milioane de lei la ENEL, spun ei, şi nu au văzut altă soluţie pentru a reuşi să-şi achite obligaţiile financiare către firma de distribuţie. În prezent, situaţia familiei se află în atenţia autorităţilor, care au demarat o anchetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×