Au luat un cerşetor de pe stradă şi i-au propus o transformare de look! Rezultatul e incredibil: arată ca un milionar

Gabriel Esanu   
în Monden
11/09/2017, 17:04
Au luat un cerşetor de pe stradă şi i-au propus o transformare de look!  Rezultatul e incredibil: arată ca un milionar GALERIE FOTO

Se spune că nu haina îl face pe om, dar de multe ori ne este dat să observăm că rămîne un aspect care contează. Un cerşetor din SUA a fost transformat în doar cîteva zeci de minute într-un om de succes. Cel puţin ca imagine.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Fost veteran de război, Jim Wolf ajunsese în stradă din cauza problemelor personale. Se îndepărtase de familie din cauza dependenţei de alcool, iar viaţa sa devenise un coşmar.

O organizaţie din SUA l-a luat de pe stradă şi i-au schimbat look-ul complet în cîteva zeci de minute. Arăta ca un veritabil om de afaceri. A fost o idee foarte bună, care l-a ajutat pe Jim să îşi schimbe viaţa. A mers la Alcoolici Anonimi, a primit o casă prin ajutorul unui program de ajutare a veteranilor de război, şi s-a împăcat cu familia.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM A FOST SCHIMBAT LOOK-UL CERŞETORULUI DIN SUA

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×